Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Νίκη Βομπιράκη


Είμαι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Χαλκίδος, του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας (πρώην Α.Σ.ΟΕ.Ε), με μεταπτυχιακό τίτλο M.sc στη Διοίκηση Υπηρεσιών και σπουδές σε δεύτερο μεταπτυχιακό κύκλο «Μaster of Business Administration in Telecoms» (M.B.A.) για στελέχη επιχειρήσεων.


Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής (Ε.Φ.Ε.Ε.Α), του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών (Λ.Σ.Α) και ιδιοκτήτρια λογιστικού γραφείου στην περιοχή Ρίμινι. Είμαι εκλεγμένο μέλος, στο Διοικητικό Συμβούλιο, του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α), με κύρια δραστηριότητά του, την ενεργοποίηση και ευαισθητοποίηση των πολιτών μέσω του εθελοντισμού για αναπτυξιακή και φιλοπεριβαλλοντική δράση.


Διατελώ Σύμβουλος Οικονομικών θεμάτων στο Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (Ε.Ι.Ε.Π), ενός μη κερδοσκοπικού Οργανισμού, ο οποίος ιδρύθηκε με την υποστήριξη μεγάλων Ελληνικών πολυεθνικών εταιρειών και επιστημονικών φορέων.

Γεννήθηκα στο Ίλιον . Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Ιλίου, με πενταετή συμμετοχή στην ομάδα βόλεϊ του Αστέρα Ιλίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου